- beanslicer
- Regular SolaraGuy Member
99BlackSandv6 wrote:Ви можете писати рідною українською мовою. Ми можемо перевести його на англійську мову і, можливо, було б легше для нас обох, щоб зрозуміти один одного. Я можу відправляти повідомлення в українських і ви можете розмістити на українській мові. Я переведу, що ти пишеш, щоб я міг зрозуміти його, а потім перевести мою відповідь на українському, щоб ви могли зрозуміти його. Я сподіваюся, Ви читаєте це. Ласкаво просимо на форум.
ax2202ae wrote:99BlackSandv6 wrote:Ви можете писати рідною українською мовою. Ми можемо перевести його на англійську мову і, можливо, було б легше для нас обох, щоб зрозуміти один одного. Я можу відправляти повідомлення в українських і ви можете розмістити на українській мові. Я переведу, що ти пишеш, щоб я міг зрозуміти його, а потім перевести мою відповідь на українському, щоб ви могли зрозуміти його. Я сподіваюся, Ви читаєте це. Ласкаво просимо на форум.
Привет, я ищу спортивну віхлопну систему на мой автомобиль, можете что нибудь подсказать? машина camry 3.0 v6 1mz-fe 2005, спасибо
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests