[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
SolaraGuy.com • View topic - display buttons dont work~
Talk about audio, video and navi stuffs.

display buttons dont work~

Postby iinokturnolii » Tue Nov 06, 2007 8:51 am

[SMAN] wrote:
NightRider wrote:ok now where do you "ground" the 3 wires too? meaning the chassis?


Any major piece of metal. If you have an aftermarket radio harness, you can also splice into the black wire.


your going to confuse them even more....



nightrider: just ground only the yellow and gray wire... not all three
User avatar
iinokturnolii
Exotic Herb Sampler
Exotic Herb Sampler
 
Posts: 952
Joined: Sat May 27, 2006 4:04 pm
Location: OAKLAND, California

Postby dvdchris45 » Fri Nov 09, 2007 7:14 pm

I GROUNDED THE YELLOW WIRE AND IT F**KING WORKS!

I RARELY TYPE IN CAPS, BUT MY EXCITEMENT COULD NOT BE HELD BACK. FINALLY!
<b>04 Desert Sand V6</b>
<i>Injen + Magnaflow </i>
<i>TRD FSTB + RSB</i>
<i>HID + A/V + iPod</i>
User avatar
dvdchris45
SolaraGuy Street Racer
SolaraGuy Street Racer
 
Posts: 1690
Joined: Mon Jul 12, 2004 4:49 pm
Location: Valley Glen, CA

Postby iinokturnolii » Fri Nov 09, 2007 10:45 pm

:sweet: its been so long huh...
User avatar
iinokturnolii
Exotic Herb Sampler
Exotic Herb Sampler
 
Posts: 952
Joined: Sat May 27, 2006 4:04 pm
Location: OAKLAND, California

Postby dvdchris45 » Sat Nov 10, 2007 2:41 am

iinokturnolii wrote::sweet: its been so long huh...


2 years and 11 months to be exact!
<b>04 Desert Sand V6</b>
<i>Injen + Magnaflow </i>
<i>TRD FSTB + RSB</i>
<i>HID + A/V + iPod</i>
User avatar
dvdchris45
SolaraGuy Street Racer
SolaraGuy Street Racer
 
Posts: 1690
Joined: Mon Jul 12, 2004 4:49 pm
Location: Valley Glen, CA

Postby Sebas007 » Sat Nov 10, 2007 7:35 am

^^^

haha WOW !! You really need to party...almost 3 years...way more rare then Christmas or any other holiday ! :P
Image
Sebas007
SolaraGuy Moderator
SolaraGuy Moderator
 
Posts: 2515
Joined: Thu May 12, 2005 4:03 am
Location: Montreal, QC

Postby inphluence » Fri Mar 05, 2010 8:19 pm

I just did this right now and it worked great. Thanks again for the info. I was getting tired of seeing 99.9 MPG at times. Now if someone has a trick for the volume controls then we can all really celebrate. Haha.
2005 Toyota Solara SE 2.4L 5-speed
User avatar
inphluence
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 18
Joined: Sat Feb 20, 2010 8:53 pm
Location: Mission Viejo, CA

Postby vintvint » Fri May 07, 2010 9:54 pm

hay brother i really want to know which harness you guys talking about??? i just installed the new HU and i will install the PAC-PS next week...... if i want have my display work again it is mean i need to grand the wire than my button will work again.... i know i am little bit stupid...
vintvint
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 08, 2008 7:37 pm
Previous

Return to A/V/N Gen 2 and 2.5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests